fbpx Historiek | Vidalis

Historiek

Historiek

Wie in Lotenhulle verzekeringen zegt, denkt automatisch aan Wyckhuys, Bank & Verzekeringen. Maar ook in Aalter zelf en daarbuiten zijn we een begrip. Ons team staat sinds vele jaren elke dag paraat, en dit niet alleen voor onze klanten maar ook voor iedereen die professioneel advies wil op vlak van verzekeringen of beleggingen.

Het kantoor werd in de jaren ’70 gestart door vader Laurent Wyckhuys die, zoals gebruikelijk in die tijd, in bijberoep als verzekeringsagent fungeerde. Ook toen al won hij het vertrouwen van zijn klanten door zijn persoonlijke aanpak en zin voor professionalisme.

In 1997 werd een nieuw kantoor ingenomen in Lotenhulle. Het kantoor kende een duurzame groei en in 2004 werd een tweede kantoor overgenomen in Ursel en kwam ook zoon Steven Wyckhuys in de zaak.

Op 1 september 2016 volgde een nieuwe grote stap. Het kantoor van Walter Van de Walle werd geïntegreerd in de kantoren in Lotenhulle. Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om de kantoren op te frissen. Tevens werd een nieuwe commerciële naam aangenomen : Vidalis. Deze nieuwe naam en uitstraling maakt het kantoor klaar voor de nieuwe uitdagingen op de onlinebank en verzekeringsmarkt.

Vandaag staan naast Steven ook Lieven Boelaert, Katie Vanbruwaene, Kathleen Huyvaert en Eset Vatsayeva u deskundig bij om op al uw vragen en wensen een professioneel antwoord te bieden. Elke week staan wij allen tot uw dienst met ruime openingsuren.

Over Vidalis

Een persoonlijke aanpak bij elke fase in uw leven

Vidalis begeleidt en adviseert u bij elke belangrijke stap. Met een aanpak gericht op mensen, op persoonlijke wensen en vooral op zekerheid staan we voor u klaar.

Bescherming van uzelf en uw bezittingen nemen vaak een prominente plaats in uw leven in. Omdat heel veel beslissingen nu eenmaal met geld te maken hebben, behandelen wij uw vermogen én uw leven met de grootste zorg. Bij Vidalis kan u terecht voor al uw verzekeringen, kredieten en beleggingen voor elke fase in uw leven.

Zowel particulier als ondernemer kunnen rekenen op ons bank- en verzekeringskantoor. Of het nu gaat om schade- of vermogensbeheer, beleggingen of kredieten, voor u stellen wij een op maat gemaakt dossier op. Vidalis beschermt u, uw goederen en uw geld.

Leg dus met een gerust hart uw leven in onze handen. Dankzij een uitgebreid pakket aan diensten, een persoonlijke en zorgzame aanpak en betrouwbare medewerkers kan u altijd op ons rekenen.

Want uw leven, daar draait het om bij Vidalis.