fbpx Verzekeringen | Vidalis

 

Verzekeringen afsluiten bij ons in regio Aalter

Wanneer u verzekeringen wilt afsluiten in regio Aalter, dan doet u het liefst beroep op een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Zo weet u namelijk zeker dat u advies ontvangt dat niet gebonden is aan het verkopen van een specifiek product. Bij Vidalis willen we allereerst luisteren naar uw wensen en verzoeken. De meest geschikte verzekeringen in regio Aalter sluit u namelijk exact op maat af. In onze kantoren te Ruiselede en Lotenhulle vertellen we u uitvoerig over de kansen die voor het grijpen liggen.

 

Wat voor verzekeringen kunt u bij ons in regio Aalter afsluiten?

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen weten we gericht te zoeken naar de beste verzekeringen in regio Aalter. Hierbij bieden we zowel mogelijkheden aan voor particulieren als ondernemingen. Als particulier zijn er enkele verzekeringen die van groot belang zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hospitalisatieverzekering, een woonverzekering of een autoverzekering. Voor ondernemers en bedrijven bieden we als onafhankelijke verzekeringsmakelaar in regio Aalter de mogelijkheid om uw zakelijke activiteiten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen een goede financiële dekking te geven. U kunt hierbij bijvoorbeeld een bedrijfspandverzekering overwegen of een groepsverzekering afsluiten.

 

Meer dan een verzekeringsmakelaar actief in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Buiten verzekeringen bieden we als onafhankelijke verzekeringsmakelaar in regio Aalter ook andere diensten aan. Zo kunt u bij ons informeren naar kredieten bij het aankopen van vastgoed of een auto. Tevens beschikt ons team over ervaring en kennis omtrent beleggen in aandelen en beleggingsfondsen. Op basis van uw gewenste resultaten en rendement verwijzen we u door naar de geschikte beleggingsproducten. Informeer naar de mogelijkheden in een van onze kantoren te Ruiselede of Lotenhulle.

 

Contacteer onze onafhankelijke verzekeringsmakelaar in regio Aalter

Onze onafhankelijke verzekeringsmakelaars in regio Aalter zoeken graag naar de beste verzekeringen voor u in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Twijfel daarom zeker niet om onze diensten in te schakelen en gebruik te maken van onze expertise. Maak hiervoor een afspraak in het dichtstbijzijnde kantoor. Contacteer ons via het online contactformulier, het telefoonnummer van een nabijgelegen filiaal of het e-mailadres info@vidalis.be.